voor wie

workshops

Beeldend werken is voor elke leeftijd geschikt en een manier om aan de slag te gaan met lastige gedachten, gedrag of gevoelens. Thema’s en technieken kies ik in overleg met jou. Benieuwd?

Breng het maar eens in beeld. 

Ervaring met creatieve technieken is niet nodig.

workshops individueel of in een kleine groep

Voorbeelden van thema’s zijn: verlies, grenzen aangeven, eenzaamheid, familie, natuur, kunst, zelfportret, wie ben ik, etcetera. 

Met allerlei creatieve materialen werk je tijdens een workshop aan een onderwerp dat waardevol voor je is.

Informeer eens naar het aanbod of neem contact op als je zelf met een groep wilt komen werken.

jong volwassenen vanaf 18 jaar

Jong volwassenen met (vage) klachten thuis, op kamers of op school kunnen baat hebben bij persoonlijke begeleiding en creatieve technieken om uit te vinden wat er speelt en hoe ze in het leven staan. Je kunt niet alles zelf bedenken, soms moet je het gewoon doen en ervaren.

Bijvoorbeeld bij: prestatiedruk, onzekerheid, somberheid, faalangst, keuzestress of moeite met school/studiekeuze, autonomie of afhankelijkheid.

 volwassenen

Elke volwassene die moeite heeft met bepaalde omstandigheden in zijn of haar leven kan – door er op een creatieve manier naar te gaan kijken – flexibeler worden in de omgang met de problematiek. Zoals verlies van een dierbare, studiedruk, depressieve gevoelens, Covid-19 herstel, relationele of levensfase problematiek. Zet het maar op papier en kijk er eens op een andere manier naar.

begeleiding van ouderen (60+)

Individueel of in kleine groepen werken aan een bepaald thema kan een positief effect hebben op je manier van doen, denken en voelen. Het kan ontspannen,  nieuwe inzichten brengen en helpen bij een bewustwordingsproces. 

Het is toe te passen bij psychosomatische klachten, herstel van Covid-19, niet aangeboren hersenafwijking (nah), eenzaamheid, depressie en dementie.

Je kunt zelf een groep samenstellen, maar er is ook de mogelijkheid om individueel aan een thema te werken. Laat het me weten.