creatieve coaching in de regio ‘s-Hertogenbosch, Zaltbommel

Wanneer je creatief aan de slag gaat, opent zich een wereld van mogelijkheden en inzichten. Het verbreedt je horizon en vernieuwt je kijk op de realiteit.

Wat maakt de methode die ik in mijn praktijk hanteer zo speciaal?

Niet alleen praat je over de uitdagingen, maar je brengt ze ook daadwerkelijk tot leven door te werken met diverse materialen. Dit stelt je in staat om het verhaal, het conflict of de situatie op een frisse manier te heroverwegen en te visualiseren.

Mocht je hier nog niet helemaal beeld bij krijgen, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of deze aanpak bij jou past.

creatieve coaching

individueel
Bij beeldend coachen neem je de tijd om te reflecteren op jezelf en gebruik je creatieve opdrachten om op een andere manier naar je gedachten, handelingen en emoties te kijken. Op deze manier kun je je bewust worden van hoe je met problemen omgaat en met meer inzicht en veerkracht je eigen pad bewandelen. De sessies combineren elementen van therapie en coaching, waarbij we terugblikken, in het heden staan en vooruitkijken. Ik stem af op jouw behoeften en kijk wat er nodig is. Dus laat jezelf in beweging komen en gun jezelf die nieuwe inzichten.

‘Vrijheid is niets anders dan een kans het anders te doen’

– Albert Camus –