voor wie

coaching & therapie

In de praktijk wordt individueel gewerkt met (jong) volwassenen en ouderen.

Elke behandeling begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarna zijn 2 tot 10 sessies vaak voldoende om zelf de regie weer in handen te nemen.

Ervaring met creatieve technieken is niet nodig.

Beeldend werken geeft inzicht en bewustwording bij allerlei problematiek

Als coach/therapeut kan ik iets betekenen voor personen boven de 18 jaar die ergens mee zitten en dat willen onderzoeken. Het beeldend werken is voor elke leeftijd geschikt en een manier om aan de slag te gaan met lastige gedachten, gedrag of gevoelens. Breng het ook maar eens in beeld.

Je ontwikkelt er een andere kijk op de wereld mee, krijgt meer zelfinzicht en flexibiliteit.

vanaf 18 jaar

Jong volwassenen met (vage) klachten thuis, op school of tijdens hun studie kunnen baat hebben bij persoonlijke begeleiding en beeldende technieken om al doende uit te vinden wat er aan de hand is en hoe ze in het leven (willen) staan. Bijvoorbeeld bij het ervaren van prestatiedruk, onzekerheid, somberheid, faalangst, keuzestress, (zelf)onderzoek voor school/studiekeuze. 

volwassenen

Iedereen die moeite heeft met (onverwachte) omstandigheden in de huidige complexe samenleving kan – door er op een creatieve manier naar te gaan kijken – flexibeler worden in de omgang met de problematiek. Zoals bij verlies van een dierbare, studiedruk, depressieve gevoelens, Covid-19 herstel, relationele of levensfase problematiek.

begeleiding van ouderen (65+)

Individueel of in kleine groepen begeleid ik ouderen.

Het creatief bezig zijn kan een positief effect hebben bij psychosomatische klachten, herstel van Covid-19, niet aangeboren hersenafwijking (nah), eenzaamheid, depressie en dementie.

Afhankelijk van de klachten en behoefte kan ik werken met diverse thema’s in workshops of een op een. 

‘Durven is even je evenwicht verliezen,
niet durven is jezelf verliezen’

Waarom Frappant?

Ik vind het telkens weer treffend en waardevol wat er gebeurt met mensen zodra ze creatief bezig zijn, wat ze ineens zien en beleven. Het opent hun blik en geeft ze een ander perspectief. En daarmee verandert alles.

Denk je dat het ook bij jou past om creatief te kijken naar jouw denken, doen en handelen?

Begin dan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren of Frappant coachen & therapie iets voor jou is.