coaching & therapie

Het ís treffend en waardevol wat er gebeurt zodra je creatief bezig bent, wat je ineens ziet en beleeft. Het opent je blik en geeft je een ander perspectief. En daarmee verandert alles.

Wat maakt de methode die ik in mijn praktijk gebruik zo bijzonder?

Je bespreekt de problematiek niet alleen maar je maakt het – ook letterlijk – zichtbaar door aan de slag te gaan met allerlei materialen. Daardoor kun je het verhaal, het conflict of de situatie opnieuw en in een ander licht gaan bekijken. 

Kun je je er nog niet zo goed iets bij voorstellen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je bepalen of dit bij je past.

coaching & therapie

individueel

Bij het beeldend coachen sta je stil bij jezelf en kijk je met behulp van creatieve opdrachten op een andere manier naar je denken, doen en gevoel. Op die manier kun je je bewust worden van jouw manier van omgaan met problemen en met meer inzicht  en veerkracht je eigen weg bewandelen. Sessies zijn een mix van therapie en coaching. Van terugkijken, bij het heden stilstaan en vooruit kijken. Ik volg jou en kijk wat er nodig is. Dus kom maar in beweging en gun jezelf die nieuwe inzichten.

‘Vrijheid is niets anders dan een kans het anders te doen’

– Albert Camus –